Action Point

Action Point - Lentokonepeli

Action Pointissa pelaaja ohjaa pientä, mutta pippurista hävittäjäkonetta, joka taistelee vihreitä ja mustia palloja vastaan keräillen samalla ase- ja aikabonuksia. Ilman aikabonuksia peli ei kestä kuin pari minuuttia. Graafinen ulkoasu on kuin parinkymmenen vuoden takaa, mutta on selkeä ja ajaa hyvin asiansa. Action Point on parhaimmillaan pieninä annoksina.

Tekijä: MK Games
Lajityyppi: Toiminta
Lisenssi: Ilmainen
Alusta: Windows
Vaatimukset: Pentium 160 MHz
Ilmestymisvuosi: 2002
Viimeisin versio: 1.2

Poiminta kävijäarvosteluista:

 

erno 1/10

Action Point – Jumalatonta paskaa
yleensä Clickteamin tuotteilla tehdyt pelit ovat rektumista. Action Point ei tee poikkeusta.
Action Point taitaa olla paskimpia (suomi)pelejä joita olen koskaan pelannut. Grafiikka on kamalaa; hävittäjäsuihkari ei millään keinolla näytä sopivan pelin taustaan, joka on ärsyttävästi räikeän sininen. Rumaa pientä suihkariamme uhkaavat vihreät ja mustat pallot, jotka ovat pateettisen sopimattomia vihollisia mihinkään peliin. Kaiken kukkuraksi pelin taustalla soi hermoja raiskaava musiikki. Peliaikakin on auttamattoman lyhyt, yleensä se on vähän päälle kaksi minuuttia eikä peli yhtään millään tavalla houkuta pelaamaan itseään uudestaan. Onko tässä pelissä siis yhtään mitään hyvää? Vastaus on hyvinkin yksinkertainen: ei.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

one × 3 =