Ice Lakes

Ice Lakes on nykyaikainen kalastuspeli, jota voi pelata useissa erilaisissa yksin- ja moninpelimuodoissa. Käytä pelin laajaa kustomoitavaa välinevalikoimaa ja opettele, miten vuodenaika, pohjan muodot, päivänaika ja sää vaikuttavat kalojen käyttäytymiseen.

Kalastuspaikkoja on 10, pienestä kaupunkilammesta isoon järveen. Harrastuksista jalointa voi harrastaa omassa yksinäisyydessään, yksittäisissä kisoissa tai turnauksissa. Moninpelikin löytyy, tällöin jäälle ryntää maksimissaan 32 ihmispelaajaa.

Kisoissa ei aina voita se, joka Bingo-tyyliin huutaa ”kahen kilo siika!” vaan voittovaatimukset vaihtelevat. Kuka saa eniten kaloja, kenellä on eniten eri kalalajeja, tai kuka saa isoimman ahvenen tai hauen. Ketutus on maksimitasolla, kun kisassa noteerataan vain ahvenet ja vieressä lojuu iso läjä haukea, särkeä ja Cthulhu. Kalalajeja onkin kiitettävä määrä, ahvenista ja särjistä lohiin ja ankeriaaseen.

Tekijä: Iceflake Studios
Julkaisija: Iceflake Studios
Testattu: PC Windows 7 64-bit, AMD Phenom x4 960t, Radeon R9 280
Laitevaatimukset: Windows XP tai uudempi, 2,0 Ghz prosessori, GeForce 7800Gt, 1 Gt kiintolevytilaa
Pelaajia: 1, 2-32 (internetissä)
Muuta: Ladattava indiepeli, hinta 11,99 euroa (Steam)
Pelin kotisivu: http://www.iceflake.com

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

five × 1 =